Netflix

Netflix nu ook beschikbaar in Nederland

Eindelijk is het dan zover de videostreamingsienst Netflix is beschikbaar in Nederland. Voor maar 8 euro per maand kun je onbeperkt films en series streamen. Via de website van Netflix kun je binnen enkele minuten en account aanmaken en direct aan de slag.

Netflix heeft in Nederland een speciaal aanbod met films zoals Alles is Liefde, Gooische vrouwen en Sonny Boy. Ook internationale series zoals Homeland, Lost Prison Break en Dexter zijn via Netflix te bekijken.

Eerste maand gratis Netflix

De eerste maand kan Netflix kostenloos bekeken worden. Daarna kost de dienst van Netflix 7.99 euro per maand. Afrekenen kan met creditcard, iDeal of automatische afschrijving.

Personaliseren van je account

Eén van de unieke features van Netflix is dat de service aan de hand van een aantal vragen kan bepalen waar je filmvoorkeuren liggen en raadt op basis daarvan nieuwe films en series aan.

Naast je eigen profiel kun je ook nog vier andere profielen van vrienden of familie toevoegen. Bij het inloggen vraagt Netflix steeds wie er kijkt.

Beschikbare apparaten

De films en series op Netflix zijn bijna allemaal in HD-kwaliteit en kunnen onbepert bekeken worden. Netflix werkt op PC en MAC en er zijn apps voor Android, iOS, Windows Phone, Apple TV en de meeste smart TV's. Daarnaast werkt Netflix ook op de spelcomputers zoals de Xbox 360, PS3 Wii U, op thuisbioscopen en Blurayspelers.

Gerelateerde artikelen